Tuesday, 6 December 2011

low mark

huhuhu bila aku tengok je markah test huh!!! rendah gler,ngn attendance yg mmg cntk sgt..huhu aku down gler aku rs berat sgt nak hbskn study ni rs nak ngs pun ada gak ngn tgh kering ni huhuhu tp apa kan daya bila aku ingat balik impian semua org n matlamat aku ..aku kena teruskan gak..paksa diriku g kelas tebalkan muka..asalkan hbs sem ni so lega r tggl 4 minggu je ni...huhu so aku kena g kelas gak sbb aku dah terbayang muka semua org yg menanti di hari konvokesyen nt xdpt pointer tinggi pun xpe asal grad..huhu aku xnk extend ag..penat aku nak hbs gak!aku pasti boleh!!

No comments:

Post a Comment